Tjenester

DETTE TILBYR VI
 
HJELP TIL PAR OG FAMILIER

Rise familieterapi bruker John M. Gottmans forskningsbaserte metode for parterapi. Han er kåret til den mest innflytelsesrike familieforsker siste 35 år. Metoden er basert på 40 års forskning på tusener av par der en har funnet nøkkelen til hva som kjennetegner par som lever sammen livet ut.

Det vil bli tilbud om parterapi på video/tlf de kommende ukene. Dette er ledd i smittevern, og dette gir muligheter for flere imøte med karantene og sårbarhet.

Les mer på følgende linker:

 
 
 
 
 
SAMLIVSKURS

Rise Familieterapi tilbyr to av Gottmans samlivskurs "7 prinsipper for gode samliv" og "Bringing baby home" for par som venter småbarn. Utdannet som kursleder av Gottmaninstituttets egne kursutviklere og Gottman selv i USA. Samlivskursene er forskningsbasert og effekten er veldokumentert.

 

Egil Rise initierte arbeidet som gjorde Gottmans samlivskurs tilgjengelige på norsk fra 2016. 

Rise familieterapi har årelang erfaring i Gottmans metode for parterapi og undervisning.

Last ned presentasjonsark for samlivskurs for mer info
 
BOKUTGIVELSE

Gottmans millionselgende bok, " 7 Priniciples for making marriage work" kom på norsk høsten 2016. Boka "Hemmelighetene bak et lykkelig parforhold- 7 nøkler fra verdens fremste samlivsforsker" presenterer den fremste forskningen, i enkelt og tilgjengelig språk. Den er lest av par verden over. Flere av hans bøker er tilgjengelige på norsk etter dette

Rise familieterapi har bidratt for å få denne boka oversatt til norsk. Boka er å kjøpe hos bokhandlere, og vi sitter også på et parti. Vi anbefaler boka på det sterkeste!

 
MEDIA

Rise Familieterapi har vært kilde i flere landsdekkende medier om samliv.Vi ønsker å være toneangivende og fremme en terapi- og undervisningsform  som hjelper par å bygge gode forhold!

© 2019 | Rise Familieterapi | Egil Rise