top of page
Artikler

Maratonterapi


Storby-weekend eller Maratonterapi?

 

sandnes-sentrum.no

Par kommer tilreisende fra ulike deler av landet, bor på hotell og jobber med forholdet i tre dager, ukedager eller helg. Hvem passer det for? Dere som vil og våger gjøre en større innsats og gå skikkelig inn i ting.Det er mer praktisk å legge en stor innsats til få dager, enn å organisere og tilrettelegge flere enkeltsamtaler over uker.

Dere føler dere mer komfortable med å gjøre det et stykke hjemmefra, som en storbytur, mer anonymt:) Hva er maratonterapi? Skikkelig strukturert kartlegging av forholdet, ut fra best tilgjengelig forskning, slik at grunnlaget for tiltakene er gode.Velbegrunnet plan for hva som kan gjøres.

Du får gjort mye med forholdet på tre dager, med gode redskaper. Fordeler Dere får konsentrert fokus på forholdet over tid. Dere får jobbe videre like etter kartleggingen, mens forståelse, begrunnelser og tiltak er ferske og klare i hodet. Man kommer inn i en god rytme og arbeidsmodus. Langsomt åpner noe seg, trygghet, mot, kontakt, følelser som var kommet langt bort, forståelse, det man ikke hadde klart å snakke godt om.

Muligheten for fleksibilitet til å kunne ta nødvendige pauser eller å fortsette når i er godt igang, om dere jobber sammen eller individuelt. Mulighet for å ta en joggetur, et måltid sammen, en tur i parken eller langs strendene, eller en kveld sammen midt i arbeidet, gir muligheter for gode spontane opplevelser av kontakt og at dere jobber sammen.

Lagre


Aktuelt
Forskning
bottom of page